Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting

Dat het interieur veel invloed kan hebben op mensen, is algemeen bekend. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijfsruimtes.  Veel inrichtingen in kantoren zijn bijvoorbeeld strak en functioneel, maar hebben absoluut geen sfeer. Er werd vaak gedacht dat de werknemers dan ook niet werden afgeleid, maar een sfeervolle inrichting bevordert juist de productiviteit van je personeel en voor bezoekers is het ook wel zo prettig.

De plaats van verlichting, computers en andere apparatuur is erg belangrijk. Je moet rekening houden met de lichtinval op beeldschermen, voldoende licht op de werkplekken en de looproutes naar bijvoorbeeld de kopieermachine.

Living Design kan je helpen een functionele maar toch sfeervolle bedrijfsinrichting te creëren.  Met mijn heldere kijk op de mogelijkheden, kan ik zorgen voor een frisse look in je bedrijf. Andere kleuren of materialen kunnen al veel doen. Een upgrade hoeft niet altijd duur te wezen. Vraag vrijblijvend om advies bij Living Design.

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.