Bedrijfsinrichting

Het is algemeen bekend dat interieur een positieve invloed kan hebben op mensen. Dit is dan ook zeer toepasselijk op bedrijfsruimtes. Vaak is de inrichting van kantoren strak en functioneel, maar mist het sfeerelement. In onze ogen is dat een gemiste kans. Een sfeervolle inrichting bevordert namelijk de productiviteit van personeel en voor bezoekers voelt een stijlvolle inrichting comfortabel en uitnodigend aan.

De inrichting van de ruimtes rondom werkplekken, verlichting en apparatuur is hierbij erg belangrijk. Er wordt rekening gehouden met looproutes naar bijvoorbeeld de kopieermachine, het lichtinval in het gebouw en de grootte van werkruimtes.

Living Design kan je helpen om een functionele, maar sfeervolle bedrijfsinrichting te realiseren. Wij zetten onze expertise in om jou een heldere kijk te geven op de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Vaak zitten grote veranderingen in de kleine details, zoals de plaatsing van enkele objecten of het verven van een aantal muren. Bij ons geldt dat ook dat een upgrade niet altijd duur hoeft te zijn. Neem daarom vrijblijvend contact op, om advies te krijgen binnen jouw gewenste prijsklasse.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.