Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting

Het is algemeen bekend dat het interieur veel invloed kan hebben op mensen. Hetzelfde geldt voor bedrijfsruimtes. Vaak is de inrichting van kantoren strak en functioneel, maar de sfeer ontbreekt. Een gemiste kans. De insteek is dat werknemers niet afgeleid moeten worden, maar een sfeervolle inrichting bevordert juist de productiviteit van personeel en voor bezoekers voelt het eerder vertrouwd en prettig aan.

De plaatsing van verlichting, computers en andere apparatuur is hierbij erg belangrijk. Je moet rekening houden met de lichtinval op beeldschermen, voldoende licht op de werkplekken en de looproutes naar bijvoorbeeld de kopieermachine.

Living Design kan je helpen om een functionele, maar toch sfeervolle bedrijfsinrichting te creëren.  Met mijn heldere kijk op de mogelijkheden, zorg ik voor een frisse look in je bedrijf. Een andere kleur op de muur of plaatsing van bepaalde materialen kan al enorm veel doen. Daarnaast geldt: een upgrade hoeft niet altijd duur te zijn. Vraag vrijblijvend om advies bij Living Design, binnen jouw gewenste prijsklasse.

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.