Werkwijze

Werkwijze

Offerte
Wanneer je voor een ontwerp van Living Design kiest, willen we graag eerst bij jou thuis langs langskomen om de betreffende ruimte(s) te bekijken. Indien er plattegronden beschikbaar zijn, zouden wij deze ook graag zien. Tijdens het kennismakingsgesprek worden je wensen doorgenomen en naar aanleiding van ons gesprek wordt een offerte opgemaakt. Zodra je akkoord bent met de offerte, gaat Living Design aan de slag met het ontwerp.

Vaste tarieven
Living Design werkt met pakketten voor vaste prijzen.  Wanneer je kiest voor een bepaald pakket, weet je direct de prijs die daaraan gekoppeld is. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen extra kosten achteraf. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

 

“Het team van Living Design is bij ons in Zeeland geweest om een koof te maken met ingebouwde afzuiginstallatie boven de inductie kookplaat. Het geheel in de sfeer en uitstraling van de eerder door hen geïnstalleerde KVIK keuken. Het geheel ziet er ongehoord goed uit en behalve het uiterlijk is de koof constructief goed en waarvoor het bedoeld is doeltreffend. Het team is goed op elkaar ingespeeld en door hun inzet, hun positivisme en humor was het heel prettig Gerda en Ruud bij ons in huis te hebben gehad. We raden dit deskundige team dan ook van harte aan”.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.