Tuinadvies

Tuinadvies

Persoonlijk advies op maat

De inrichting van je tuin bepaalt de sfeer maar ook de hoeveelheid tijd die je kwijt bent met het onderhoud van je tuin. 

Living Design helpt je graag bij het nemen van beslissingen als het om de inrichting van je tuin gaat. Living Design is gespecialiseerd in tuinontwerpen maar ook in interieurontwerpen zodat je binnen en buiten op elkaar kunt afstemmen. Wij halen “binnen naar buiten” zodat je huis én je tuin samen een eenheid vormen waarin je je thuis voelt. Ga naar Living Design voor interieuradvies en tuinontwerp. Onze diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar. We helpen je met de inrichting van je woning maar kunnen ook technische tekeningen maken voor bedrijven die zoeken naar de beste bedrijfsinrichting.

Wij maken je tuinontwerp

Living Design maakt niet alleen een ontwerp voor je tuin, ook van je balkon of terras weten wij iets moois te maken. Een plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht en de natuur. Ons advies kan zich richten op alleen de mogelijkheden voor een optimale inrichting maar ook een uitgebreid tuinontwerp behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen een simpele schets maken van de tuin maar ook een uitgewerkte 3D-tekening waarin alle details zichtbaar zijn. Wil je een onderhoudsarme tuin met tegels en grint, of zoek je naar mooie beplanting zodat je het hele jaar kunt genieten van een groene tuin? Misschien wil je een romantisch hoekje creëren, of juist een functionele speelplek voor de kinderen. Wij adviseren graag bij de inrichting van je tuin en maken een tuinontwerp op maat, afgestemd op je eisen en wensen.

 

 

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.