Tarieven

Bij Living Design krijg je altijd een eerlijke, duidelijke prijs. De kosten worden doormiddel van onderstaande pakketten van tevoren vastgesteld. Je weet dan altijd waar je aan toe bent en zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Graag komen wij eerst op een kennismakingsgesprek, om zo samen het juiste pakket te kiezen.  Zit jullie pakket er niet bij dan kunnen deze gecombineerd of aangepast worden en maken wij hiervan een offerte op maat.

Met de geleverde ontwerpen en tekeningen kunnen jullie direct zelf aan de slag of contact opnemen met derden om het ontwerp uit te laten voeren. Living Design kan jullie hier ook in ontzorgen en de gehele uitvoering voor jullie realiseren. Zo zijn jullie langs de zijlijn aanwezig bij de keuzes en de realisatie, maar zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt en goed verloopt. Voor de realisatie van jullie project maken wij altijd graag een offerte op maat.

LET OP: Momenteel is Living Design bezig met het vernieuwen van de pakketten! Deze pakketten bieden nog meer mogelijkheden in bijvoorbeeld het realiseren van de uitvoering. Wil je nu al de nieuwe pakketten en de daarbij behorende prijzen weten? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 5376 7925 of stuur een mailtje naar info@livingdesignadvice.nl en wij helpen je graag verder.

INTERIEUR PAKKETTEN

TUIN PAKKETTEN

TECHNISCHE PAKKETTEN

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.