Wie zijn wij

Gerda

Mijn naam is Gerda Pieterse-van der Laan, eigenaar van adviesbureau Living Design.

Omdat ik altijd al bezig was met inrichting en styling, heb ik logischerwijs voor de opleiding interieuradviseur gekozen. Inrichten en ontwerpen is écht mijn passie. Ik word dan ook iedere keer weer enthousiast van de opdrachten die ik krijg. Het is daarbij voor mij de uitdaging om jouw wensen om te zetten in een ontwerp dat volledig bij je past.

Naast interieur heb ik een liefde voor tuinen. De basis voor het aanleggen van tuinen heb ik geleerd in Velp, waar ik een jaar gestudeerd heb. Mijn tuintekeningen en 3D-tekeningen zijn de inspiratie voor jouw ultieme tuin. Door hoveniers de ontwerpen uit te laten voeren, ben je verzekerd van vakmanschap. Niet alleen ik, maar ook steeds meer Nederlanders waarderen de tuin en kiezen ervoor om vaker buiten te zijn. Ik help met mijn ontwerpen een tuin te creëren die bij jou en je huis past.

Persoonlijke aandacht is voor mij als interieuradviseur belangrijk, jouw ideeën zijn een inspiratiebron voor mij. Mijn creativiteit zorgt voor goede oplossingen in moeilijke ruimtes. Naast de sfeer is de praktische kant van de inrichting erg belangrijk. In een huis wordt geleefd, het moet geen showroom zijn, want juist de persoonlijke spullen geven je nou juist dat gevoel dat het jouw plekje is.

Van verbouw of nieuwbouw word ik heel enthousiast. Met mijn 3D-tekeningen maak ik alles overzichtelijker, zodat de keuze voor een indeling of de plaatsen van stopcontacten of tv-aansluiting gemakkelijker wordt. Ik heb oog voor lijnen, lichtinval, ruimte en sfeer.

Om jou een huis, tuin of terras te geven dat helemaal bij je past, heb ik informatie nodig. Ik zal je van alles vragen over je voorkeuren, de samenstelling van je gezin, de manier waarop je leeft. Alleen zo kan ik de beste adviezen geven voor een huis dat ook echt je thuis is. Ik haal de meeste voldoening uit de positieve en verrassende reacties die ik krijg van mensen.

Rosalie

Mijn naam is Rosalie Pijper.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. Mijn werkzaamheden bij Living Design zijn: Het maken van technische tekeningen van keukens, de administratie en soms help ik met het uitvoeren van projecten op locatie. Ik vind het erg leuk en afwisselend werk. Niet elke keuken is hetzelfde, dus elke keer weer een nieuwe uitdaging. Wat ik met plezier aanpak. Op locatie is het natuurlijk ook altijd anders. Een hele afwisselende baan!

Andree

Mijn naam is Andrée Hes, ik ben 33 jaar en kom uit Alphen aan den rijn. Met mijn partner en dreumes wonen we in een jaren 70 woning die we tot 2/3e verbouwd hebben. De volgende uitdaging is een was- en opbergruimte maken op de plek van de oude badkamer. Daarna komt de werk en slaapzolder aan de beurt met duurzame oplossingen in ruimtegebruik, isolatie en dakkapel.

Mijn creatief denken en productkennis heb ik ontwikkeld als product ontwerper. Ik heb de switch naar interieurontwerper gemaakt omdat ik een persoonlijk verschil wou maken voor mensen thuis.

In het ontwerpproces om van wens naar concept te komen, wil ik jou echt leren kennen: hoe ziet jouw dag er uit, met wie ben je en waar droom je van? Hierdoor kan ik rekening houden met jullie unieke woonwensen voor nu en de toekomst, zodat jullie lang kunnen genieten en we tot een duurzame oplossing komen.

Als je het net even iets anders wil dan hoe het hoort, ben je bij mij met mijn creatieve aanpak aan het goede adres.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.