Wie zijn wij

Gerda

Mijn naam is Gerda Pieterse, met veel plezier eigenaar van adviesbureau Living Design. Na mijn opleiding tot interieuradviseur en opleiding tot tuinarchitectuur, ben ik gestart met Living Design. Nu een jaar of 7 verder mag ik me gelukkig prijzen met een lieve dochter, man, een heerlijk huis en niet te vergeten het geweldige team van Living Design.

Eerst begon ik met adviseren in interieur en tuin. In de loop der jaren begon ik het te missen om met mijn handen te werken. Hierdoor ben ik steeds meer mensen gaan helpen door niet alleen het project te ontwerpen, maar ook te realiseren. Want hier ligt echt mijn hart. Hoe mooi is het om mensen te kunnen helpen aan een heerlijk huis, waar zij zich elke dag helemaal thuis voelen? Hun nieuwe thuis ontwerpen, realiseren, ten uitvoer brengen ze daarbij bovendien compleet te ontzorgen? Fantastisch toch!

Naast klantcontact en ontwerpen, ben ik binnen Living Design vooral ook bezig met de realisatiewerkzaamheden en steek ik zelf ook graag mijn handen uit de mouwen. Daarbij staan de volgende ontwerpregels en -visie bij mij altijd centraal:

  • Jou als klant altijd meenemen in de keuzes van het ontwerpproces, zodat jij vooral het plezier van het verbouwen kunnen ervaren en niet de nadelen
  • Een huis creëren waar niet ik, maar jij je volledig in thuis voelt
  • Een leefomgeving creëren waar dingen kloppen, niet missen
  • Een interieur dat ook functioneel is, niet alleen maar mooi.
  • Een thuis dat huiselijk en warm is. Geen showroom of een kale muur, maar
    dat alles in één keer een samenhangend geheel is. Zonder miskoop van bijvoorbeeld een bank of dat je het ‘net niet gevoel’ hebt.

Rosalie

Mijn naam is Rosalie Pijper.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. Mijn werkzaamheden bij Living Design zijn: Het maken van technische tekeningen van keukens, de administratie en soms help ik met het uitvoeren van projecten op locatie. Ik vind het erg leuk en afwisselend werk. Niet elke keuken is hetzelfde, dus elke keer weer een nieuwe uitdaging. Wat ik met plezier aanpak. Op locatie is het natuurlijk ook altijd anders. Een hele afwisselende baan!

 

 

 

 

Andree

Mijn naam is Andrée Hes, ik ben 33 jaar en kom uit Alphen aan den rijn. Met mijn partner en dreumes wonen we in een jaren 70 woning die we tot 2/3e verbouwd hebben. De volgende uitdaging is een was- en opbergruimte maken op de plek van de oude badkamer. Daarna komt de werk en slaapzolder aan de beurt met duurzame oplossingen in ruimtegebruik, isolatie en dakkapel.

Mijn creatief denken en productkennis heb ik ontwikkeld als product ontwerper. Ik heb de switch naar interieurontwerper gemaakt omdat ik een persoonlijk verschil wou maken voor mensen thuis.

In het ontwerpproces om van wens naar concept te komen, wil ik jou echt leren kennen: hoe ziet jouw dag er uit, met wie ben je en waar droom je van? Hierdoor kan ik rekening houden met jullie unieke woonwensen voor nu en de toekomst, zodat jullie lang kunnen genieten en we tot een duurzame oplossing komen.

Als je het net even iets anders wil dan hoe het hoort, ben je bij mij met mijn creatieve aanpak aan het goede adres.

 

Ruud

Ruud

Ik ben Ruud. Voorheen heb ik ruim 35 jaar in de bouw gewerkt, inmiddels focus ik me bij Living Design op de afbouw. Dit houdt in dat wanneer een ontwerp van Living Design tot uitvoer gebracht kan worden, dat ik de werkzaamheden verricht. Van een plank ophangen en vloeren leggen tot aan het begeleiden van verbouwingen. Tussen de projecten door plaats ik daarnaast ook veel keukens.

Het leukste aan dit werk vind ik dat ik de klant nu echt help om tot een mooi eindresultaat te komen. Ik houd me niet meer alleen bezig met de grove werkzaamheden, maar ook met de details. Vaak betekent dit ook dat er van je gevraagd wordt om ‘out of the box’ te denken. Niet in problemen, maar juist in uitdagingen en oplossingen.

Kortom; mooie dingen maken met mijn handen en in oplossingen denken met oog voor de klant.

 

Laura

Mijn naam is Laura en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met een hbo-opleiding Bouwkunde. Ik ga daarvoor twee dagen in de week naar school ga en de rest van de week ben ik bij Living Design werkzaam als assistent-werkvoorbereider. Dit houdt in dat ik tekeningen maak, mij bezighoud met planningen en daarnaast allerhande werkzaamheden verricht die bij een realisatie komen kijken. Ook word ik regelmatig ingezet in de uitvoering. Een erg leuke en veelzijdige functie dus! Daarnaast vind ik het leuk om te wandelen en me bezig te houden met fotografie. Twee dingen die natuurlijk erg goed samengaan en gecombineerd kunnen worden!
211214_Persoonlijk_Laura_Post

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.