Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Gerda Pieterse-van der Laan, eigenaar van adviesbureau Living Design.

Omdat ik altijd al bezig was met inrichting en styling, heb ik logischerwijs voor de opleiding interieuradviseur gekozen. Inrichten en ontwerpen is écht mijn passie. Ik word dan ook iedere keer weer enthousiast van de opdrachten die ik krijg. Het is daarbij voor mij de uitdaging om jouw wensen om te zetten in een ontwerp dat volledig bij je past.

Naast interieur heb ik een liefde voor tuinen. De basis voor het aanleggen van tuinen heb ik geleerd in Velp, waar ik een jaar gestudeerd heb. Mijn tuintekeningen en 3D-tekeningen zijn de inspiratie voor jouw ultieme tuin. Door hoveniers de ontwerpen uit te laten voeren, ben je verzekerd van vakmanschap. Niet alleen ik, maar ook steeds meer Nederlanders waarderen de tuin en kiezen ervoor om vaker buiten te zijn. Ik help met mijn ontwerpen een tuin te creëren die bij jou en je huis past.

Persoonlijke aandacht is voor mij als interieuradviseur belangrijk, jouw ideeën zijn een inspiratiebron voor mij. Mijn creativiteit zorgt voor goede oplossingen in moeilijke ruimtes. Naast de sfeer is de praktische kant van de inrichting erg belangrijk. In een huis wordt geleefd, het moet geen showroom zijn, want juist de persoonlijke spullen geven je nou juist dat gevoel dat het jouw plekje is.

Van verbouw of nieuwbouw word ik heel enthousiast. Met mijn 3D-tekeningen maak ik alles overzichtelijker, zodat de keuze voor een indeling of de plaatsen van stopcontacten of tv-aansluiting gemakkelijker wordt. Ik heb oog voor lijnen, lichtinval, ruimte en sfeer.

Om jou een huis, tuin of terras te geven dat helemaal bij je past, heb ik informatie nodig. Ik zal je van alles vragen over je voorkeuren, de samenstelling van je gezin, de manier waarop je leeft. Alleen zo kan ik de beste adviezen geven voor een huis dat ook echt je thuis is. Ik haal de meeste voldoening uit de positieve en verrassende reacties die ik krijg van mensen.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.