Visie en missie

Visie en missie

Bij Living Design staat de wens van de klant altijd voorop. Bij het maken van het ontwerp is de uitstraling natuurlijk heel belangrijk. De sfeer wordt mede bepaald door de smaak van de bewoner. Toch zal Living Design ook altijd rekening houden met de praktische kant van de inrichting en het budget.

Niet alle ruimtes zijn even geschikt om aan alle wensen te voldoen. Door middel van sfeerbeelden en schetsen, kan er veel inzichtelijk gemaakt worden, maar een 3D-tekening helpt je ook echt in de diepte te kijken, zodat je meteen ziet welk effect een bepaalde inrichting of kleur heeft. Met de uitleg van Living Design worden de voors en tegens van een ruimte al snel duidelijk.

Living Design wil je woning of tuin de uitstraling geven die bij je past. Jouw sfeer, jouw plek. Nieuw, verrassend, praktisch en sfeervol, passend binnen jouw budget. Als interieuradviseur help ik je om net even anders naar je ruimte te kijken.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.