Technische tekeningen

Technische tekeningen

Behalve het maken van 3D-tekeningen, is Living design ook in staat om technische tekeningen voor de keuken te produceren. Deze installatietekeningen kunnen worden gebruikt om apparatuur en hun aansluitwaarden in kaart te brengen.

Vooral bij het kopen van een nieuwbouwhuis is het aan te raden om een technische tekening op te laten stellen voor de keuken. Je moet namelijk al zeer snel een tekening van het leidingwerk opgeven. Dit houdt in dat je soms al een keuken moet aanschaffen voordat er überhaupt aan de bouw van het huis begonnen is. Dit zal niet het geval zijn als je door mij van tevoren een technische tekening laat opstellen, waarbij ik mijn ervaring en tips kan meenemen.

Ook kan het raadzaam zijn wanneer je bij een grote keukenfabrikant een keuken bestelt, door mij een technische tekening op te laten stellen. Vele grote fabrikanten bieden deze dienst namelijk niet aan.

Door middel van detailtekeningen helpen wij je graag om, op de millimeter nauwkeurig, de afmetingen en verhoudingen op papier te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een koof in de keuken, een vakkenkast of een tafel. Ieder product wordt tot in detail omgezet in een technische tekening.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.