Technische tekeningen

Naast het maken van 3D-tekeningen is Living Design ook gespecialiseerd in het produceren van technische tekeningen voor de keuken. Deze installatietekeningen kunnen worden gebruikt om apparatuur en hun aansluitwaarden in kaart te brengen.

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis is het gebruikelijk om vooraf een tekening van het leidingwerk voor de keuken op te geven zonder dat deze is aangeschaft. Dit kan een gevoel van druk en haast opleveren voordat de bouw van het huis überhaupt is begonnen. Met de jarenlange ervaring en de expertise van Living Design worden vakkundige tips meegenomen bij het opstellen van een technische tekening, waardoor het daadwerkelijk aanschaffen van een keuken wordt uitgesteld.

Middels detailtekeningen helpen wij je graag om, op de millimeter nauwkeurig, de afmetingen en verhoudingen van jouw keuken op papier te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koof in de keuken, een vakkenkast of een tafel. Ieder product wordt tot in detail weergeven in een technische tekening.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.