Nieuw & verbouw

Bij nieuwbouw of het verbouwen van je woning en/of tuin komen veel vraagstukken kijken. Het inventariseren van bouwmaterialen, de plaatsing van aansluitingen en belangrijke doorgangen begint allemaal met het ontwerpen van je in- en exterieur. Om deze thema’s vroegtijdig te kunnen behandelen is het maken van een technische (3D-) tekening en bouwtekeningen van bijvoorbeeld een keuken, badkamer of woonruimte wenselijk. Op deze manier wordt de woning nauwkeurig en overzichtelijk in kaart gebracht en worden alle eventuele obstakels van tevoren voorkomen.

Living Design biedt het extra paar ogen die je tijdens een verbouwing nodig kan hebben. Zo kunnen wij je helpen met de inrichting van je woning door tips te geven voor bepaalde aankopen, bieden wij vakkundig advies op het gebied van interieur vullen wij onze dienst aan met professionele technische tekeningen. Het is immers lastig om in te schatten hoe groot een ruimte na een verbouwing daadwerkelijk wordt.

Een 3D-tekening van Living Design verduidelijkt alles. Het zorgt ervoor dat de ruimte tot leven komt voordat er überhaupt iets is ingericht. Op deze manier is het eenvoudig om te kijken of bepaald meubilair en andere huiselijke attributen in deze kamer passen. Daarnaast geeft een 3D-tekening ook extra duidelijkheid naar de bouwers toe, zodat er precies afgemeten kan worden. Wij hanteren een vast tarief voor interieuradvies en onze technische tekeningen.

Bekijk ook één van onze projecten

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.