Nieuw & verbouw

Nieuw & verbouw

Bij nieuwbouw of verbouw komt er veel op je af. Het uitzoeken van de materialen voor de bouw is al een hele klus en dan komt ook het interieur nog! Je moet echt overal aan denken; niet alleen de indeling, maar bijvoorbeeld ook de plaats van stopcontacten, deuren, antennes of internetaansluiting.  Net wanneer je denkt alles te hebben gehad, wordt er weer een vraag gesteld door de bouwers.  Met een technische tekening voor keuken of badkamer, een ontwerp of een 3D-tekening, worden alle ruimtes nauwkeurig in kaart gebracht en heb je alles in de hand.

Living Design kan voor jou het extra paar ogen zijn dat je nodig hebt. Ik kan je helpen met de indeling van je woning, maar ook helpen te bepalen wat praktische plaatsen zijn voor verlichting en dergelijke. Wanneer je al weet hoe je de nieuwe ruimte in gaat richten, kan ik helpen met tips om je te behoeden voor verkeerde aankopen. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de nieuwe ruimte naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Veel mensen vinden het heel lastig om in te schatten hoe groot een ruimte na verbouwing of bij nieuwbouw is. Een 3D-tekening van Living Design kan daarbij heel goed helpen. Het zorgt ervoor dat de ruimte tot leven komt, je ziet de diepte en opeens is alles duidelijk. Het helpt je keuzes te maken, maar ook om fouten te voorkomen. Een 3D-tekening geeft ook extra duidelijkheid naar de bouwers toe.

Wij hanteren vaste tarieven voor interieuradvies. Living Design kan ook helpen met het maken van bouwtekeningen.

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.