Nieuw & verbouw

Nieuw & verbouw

Bij nieuwbouw of verbouw komt er veel op je af. Het uitzoeken van de materialen voor de bouw is al een hele klus op zich en dan hebben we nog niet eens gesproken over het interieur. Je moet aan een hoop dingen denken; niet alleen de indeling, maar bijvoorbeeld ook de plaatsing van stopcontacten, deuren, antennes of internetaansluiting. Op het moment dat je denkt dat je alles hebt gehad, wordt er weer een vraag gesteld door de bouwers. Met een technische tekening voor keuken of badkamer, een ontwerp of een 3D-tekening, worden alle ruimtes nauwkeurig in kaart gebracht en heb je alle hordes en opstakels van te voren volledig getackeld.

Living Design kan daarmee voor jou dat extra paar ogen zijn dat je nodig hebt. Wij kunnen helpen met de indeling van je woning, maar ook om te bepalen waar verlichting en dergelijke moeten worden geplaatst. Als je al weet hoe je de nieuwe ruimte in gaat richten, kan ik aanvullend helpen met tips om je te behoeden voor verkeerde aankopen. Zo zorgen we er samen voor dat de nieuwe ingerichte ruimte naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Veel mensen vinden het heel lastig om in te schatten hoe groot een ruimte na verbouwing of bij nieuwbouw daadwerkelijk is en welke mogelijkheden en moeilijkheden het biedt. Een 3D-tekening van Living Design kan daarbij alles verduidelijken. Het zorgt ervoor dat de ruimte tot leven komt voordat er überhaupt iets is gebeurd. Je ziet diepte en opeens is alles duidelijk. Het helpt je de juiste keuzes te maken, maar ook om fouten te voorkomen. Een 3D-tekening geeft ook extra duidelijkheid naar de bouwers toe.

Wij hanteren vaste tarieven voor interieuradvies. Living Design kan ook helpen met het maken van bouwtekeningen.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.