Living Design Cadeaukaart

De Cadeaukaart van Living Design is het ideale cadeau voor iedereen die het heerlijk vindt om veranderingen aan huis of tuin aan te brengen en dit het liefst eens door een professional wil laten doen. De Living Design Gift Cheque is vrij invulbaar en voor verschillende gelegenheden een uitstekend idee. Denk bijvoorbeeld aan iemands 50e verjaardag, een bruiloft, een jubileum en niet te vergeten: een housewarming. Want hoe toepasselijk is het om de nieuwe bewoner(s) te verrassen met een prachtig interieur van een kamer, tuin of de gehele woning?

Dit zelf organiseren kan natuurlijk best lastig en risicovol zijn, aangezien je waarschijnlijk niet altijd precies weet wat de smaak van de bewoner(s) is. De Cadeaukaart van Living Design biedt gelukkig uitkomst. Want hoe mooi is het om een toevoeging voor het huis te organiseren, zonder het risico te lopen dat het niet wordt gewaardeerd? Alles zal namelijk te allen tijde in samenspraak gaan met de bewoners.

Graag jouw Cadeaukaart aanvragen of wil je meer informatie? Dat kan hier!

Doe mee en win!

Wat je moet doen om een waardecheque van Living Design ter waarde van €300,- te winnen? Je leest het hieronder:

  • Volg @livingdesignadvice op Instagram
  • Plaats op je eigen Instagram een foto/video van een kamer of tuin die je graag samen met ons zou willen aanpakken
  • Vermeld bij de foto wat je met de cadeaubon zou willen doen met #livingdesignadvice. Vergeet ons ook niet te taggen!

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.