Verlichtingsadvies

Verlichtingsadvies

Veel mensen realiseren het zich niet, maar verlichting is een vak an sich. Door goede verlichting op de juiste plaats te plaatsen zal dit een ruimte zeker positief beïnvloeden. De meeste mensen hangen een lamp op aan de plek waar de aansluiting aan het plafond zit en zoeken een mooi plekje voor een staande lamp of schemerlamp. Verlichting is zoveel meer. De juiste verlichting kan de inrichting écht een extra dimensie geven. Wist je trouwens dat ook de kleur van jouw verlichting invloed heeft op de sfeer van een ruimte?

Living Design kan verlichtingsadvies geven door het maken van een zogenaamd ‘lichtvlekkenplan’. Met een bijpassend verlichtingsvoorstel, sluit de verlichting naadloos aan op jouw inrichting. Verlichting is er in veel prijsklassen , dus ook met een klein budget kun je met zo’n plan aan de slag.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.