Interieurontwerp

Interieurontwerp

Niets is fijner dan een huis waarin je je helemaal op je gemak voelt. Aan de hand van een interieurontwerp kan Living Design jou helpen om dit werkelijkheid te maken.

Ieder aspect van het interieur verdient evenveel aandacht. Of het nu gaat om de kleur van de wanden in de slaapkamer of de verlichting in de woonkamer. Ieder accessoire en ieder meubelstuk draagt bij aan de sfeer die in een ruimte wordt gecreëerd.

Bij Living design kun je terecht voor een compleet interieurontwerp waarin rekening wordt gehouden met ieder detail. Met het interieurontwerp die ik vervolgens schets, laat in grote lijnen zien hoe jouw woning eruit kan komen te zien. Bij het maken van het ontwerp houd ik rekening met de uitstraling, maar ook met de praktische kant van de inrichting.

Living Design geeft jouw woning gegarandeerd de upgrade die je zoekt. Met een bijzonder oog voor detail en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen, wordt jouw woonruimte die fijne plek die je altijd hebt gewild. Een woning die weer als nieuw voelt en een fijne plek om te vertoeven!

Wij bieden twee verschillende interieuradvies-pakketten aan: Medium en Large. Ben je opzoek naar een volledig uitgewerkt interieurontwerp? Dan raden wij je aan om te kiezen voor het Large pakket. Heb je voldoende aan enkel een frisse blik van een interieurontwerper, maar wil je de invulling zelf vormgeven? dan is het pakket Medium geschikt voor jou.

Soms is het moeilijk om je een nieuw interieur voor te stellen op basis van slechts een plattegrond. Daarom biedt Living Design, naast de pakketten, ook de een mogelijkheid om alles in 3D te tekenen. Met behulp van een 3D-tekening komt zelfs het kleinste details van jouw interieur tot leven.

Neem contact op met Living Design om de mogelijkheden te bespreken omtrent interieurontwerp. Ik kom graag bij jou langs om kennis met jou te maken en vrijblijvend advies te geven.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.