Interieur ontwerp

Interieur ontwerp

Niets is fijner dan een huis waarin je je helemaal op je gemak voelt. Daarom biedt Living Design de dienst interieurontwerp om dit werkelijkheid te maken.

Ieder aspect van het interieur verdient evenveel aandacht. Of het nu gaat om de kleur van de wanden in de slaapkamer of de verlichting in de woonkamer. Ieder accessoire en ieder meubelstuk draagt bij aan de sfeer die in een ruimte wordt gecreëerd.

Bij Living design kun je terecht voor een compleet interieurontwerp waarin rekening wordt gehouden met ieder detail. Het interieurontwerp die ik vervolgens schets laat in grote lijnen zien hoe jouw woning eruit kan komen te zien. Bij het maken van het ontwerp houd ik rekening met de uitstraling, maar ook met de praktische kant van de inrichting.

Living Design interieurontwerp zorgt ervoor dat jouw woning een fijne plek wordt om te vertoeven. Met oog voor detail en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen geef ik jouw interieur een upgrade. Met mijn hulp voelt jouw woning weer als nieuw!

Wij bieden twee verschillende interieuradvies pakketten aan, Medium en Large. Ben je opzoek naar een volledig uitgewerkt interieurontwerp, raden wij je aan om te kiezen voor het Large pakket. Heb je echter voldoende aan de visie van een interieurontwerper, maar wil je de invulling zelf vormgeven dan is het pakket Medium voor jou geschikt.

Soms is het moeilijk om je een interieur voor te stellen op basis van een plattegrond. Living Design biedt daarom ook naast de pakketten een mogelijkheid om alles in 3D te tekenen. Dan komen zelfs de kleinste details van jouw interieur tot leven.

Neem contact op met Living Design om de mogelijkheden te bespreken omtrent interieurontwerp. Ik kom graag bij jou langs om kennis met jou te maken en vrijblijvend advies te geven.

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.