Interieur ontwerp

Niets is fijner dan een huis waarin je je comfortabel en helemaal op je gemak voelt. Aan de hand van een interieurontwerp helpt Living Design je deze droom te verwezenlijken. Ieder aspect van het interieur verdient evenveel aandacht. Of het nu gaat om de kleur van de wanden in de slaapkamer of de verlichting in de woonkamer, iedere accessoire en ieder meubelstuk draagt bij aan de sfeer die in een ruimte wordt gecreëerd.

Bij Living Design kun je terecht voor een compleet interieurontwerp waarin rekening wordt gehouden met ieder detail. Met een beginschets wordt er in grote lijnen weergeven hoe jouw woning eruit kan komen te zien. Hierbij wordt rekening gehouden met de uitstraling, maar ook met de praktische aspecten van de inrichting. Met oog voor combinaties van kleuren en materialen geven wij jouw woning gegarandeerd de upgrade die je zoekt.

Living Design biedt twee verschillende interieuradvies-pakketten aan: Medium en Large. Ben je op zoek naar een volledig uitgewerkt interieurontwerp? Dan raden wij je aan te kiezen voor het Large-pakket. Heb je voldoende aan enkel een frisse blik van een interieurontwerper, maar wil je de invulling zelf vormgeven? Dan is het Medium-pakket geschikt(er) voor jou.

Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken omtrent interieurontwerp. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en vrijblijvend advies te geven.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.