Interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies op maat

Je huis is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Je wilt dus ook een huis waar je je op je gemak voelt. Bij verbouw of nieuwbouw heb je vooraf heel wat keuzes te maken, Living Design helpt je de details goed door te spreken en geef tips om niets te vergeten. Living Design kan in veel gevallen ook tekeningen verzorgen.

Om een bestaande ruimte opnieuw in te richten geeft Living Design interieuradvies op maat voor een vaste prijs. Nadat ik de ruimte heb bekeken en je wensen heb gehoord, ga ik aan de slag en zoek ik kleuren, materialen en meubels met de juiste uitstraling. Je kunt daar zelf mee verder, maar ik kan tegen meerprijs ook helpen met aankopen en inrichten.

Misschien heb je al prachtige meubels gekocht en allerlei leuke spulletjes, maar wil het maar niet lukken om het mooi bij elkaar neer te zetten. Om dat voor elkaar te krijgen kan Living Design helpen met interieuradvies. Het gaat soms om kleine dingen, zoals een kleur op de muur of een andere lamp, gordijnen of vitrage. Om eenheid en rust te creëren heb je inzicht nodig, dat kunnen wij bieden. Of het nou om een slaapkamer gaat, een woonkamer of hobbyruimte, met oog voor detail en een goed indeling kan een ruimte er opeens heel anders uitzien. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking met jou en je huis.

Offerte aanvragen of meer informatie

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.