Interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies op maat

Je huis is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en natuurlijk wil je een plek waar jij je volledig op je gemak moet voelen. Bij het verbouwen of nieuw bouwen van je woning heb je voorafgaand heel wat keuzes te maken. Living Design helpt je om deze details zo volledig mogelijk in kaart te brengen, door te spreken en geef tips om niets te vergeten. Living Design kan in veel gevallen ook de (technische) tekeningen verzorgen.

Om een bestaande ruimte opnieuw in te richten geeft Living Design interieuradvies op maat voor een vaste prijs. Nadat ik de ruimte heb bekeken en jouw wensen heb gehoord, gaan we aan de slag en zoek ik passende kleuren, materialen en meubels voor een  uitstraling die bij je past. Je kunt daar zelf mee verder, maar ik kan tegen meerprijs ook helpen met de aankopen en het inrichten.

Misschien heb je zelf al mooie meubels aangeschaft en leuke spullen gekocht, maar wil het toch maar niet lukken om er een mooi geheel van te maken. Om dit voor elkaar te krijgen heb je een deskundig oog nodig. Living Design kan hierbij helpen met een professioneel interieuradvies op maat. Het gaat soms om kleine dingen, zoals een nieuwe kleur op de muur of een andere lamp, gordijnen of vitrage. Om eenheid en rust te creëren heb je inzicht nodig, dat kunnen wij bieden. Of het nou om een slaapkamer gaat, een woonkamer of hobbyruimte, met oog voor detail en ruimtelijk inzicht kan een ruimte er opeens heel anders uitzien.

Living Design komt graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking met jou en je huis.

Gratis afspraak of offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.